Sawiko Spoorverbreders

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spoorverbreders:

 

Campers zijn meestal gebouwd op een bedrijfsautochassis.

Voor deze voertuigen gelden meestal andere prioriteiten dan voor een camper. Heel vaak blijkt de brede opbouw van de camper met een smalspoor buiten proportie te  lijken.
Maar niet alleen het uiterlijk lijdt: een hoog zwaartepunt en permanent hoge ladingen hebben een negatief effect op de koersstabiliteit en dus op een veiliger rijgedrag.
De TÜV goedgekeurde spoorverbreders van Goldschmitt wordt de breedte aangepast aan de brede constructie. De camper geeft de chauffeur een veel betere rechtuitstabiliteit, vooral in spoorvorming en zijwind.
 
De vering wordt door de spoorverbreders comfortabeller en de banden ondervinden geen extra slijtage.
 
Alle spoorverbreders van Goldschmitt zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en getest volgens de Europese normen. Dit zorgt ervoor dat er geen vroegtijdige slijtage aan wiellagers of naven kunnen optreden.
 

Nieuw:

Aluminium Spoorverbreders: Het beste op de markt verkrijgbaar.
De voordelen zijn duidelijk: De aluminium spoorverbredrs zijn veel lichter dan hun stalen tegenhangers, maar deze zijn ongeëvenaard in termen van duurzaamheid. Een ander neveneffect is dat het gewicht zo laag mogelijk wordt gehouden, wat weer een positieve invloed op het rijcomfort en rijveiligheid.
Een ander voordeel de aluminium spoorverbreders: Het kan niet roesten.
En het beste: het aluminium spoorverbreders zijn niet duurder dan hun stalen voorgangers.
 
Voor spoorverbreders gelden dezelfde regels als voor "normale" velgen: De bouten moeten worden aangedraaid 50 km na de montage.

Spoorverbreders_sawiko

Overzicht_spoorverbreders