Sawiko Reservewielhouder

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RESERVEWIELHOUDER Voor Campers 

Een handig accesoire: de reservewielhouder.
Bij de nieuwe Fiat Ducato camper wordt standaard geen reservewiel meegeleverd, maar een spuitbus om de band te repareren indien deze lek is.
De meeste campereigenaren willen graag toch een reservewiel mee op pad. Omdat het reservewiel niet meegeleverd wordt, zit de houder ook niet op de camper gemonteerd.
Wij hebben een reservewielhouder voor de oudere en nieuwere Fiat Ducato's, waarin het reservewiel opgeborgen kan worden.
U bespaart hiermee ruimte in de garage van de camper. Het wiel wordt opgehangen dmv een handmatige lier (zit in het pakket). Als u het wiel nodig heeft, kunt het wiel eenvoudig laten zakken en het eruit nemen.
Om de bandenspanning van het reservewiel te controleren of op te pompen hoeft u met optionele ventiel verlenger niet het wiel te verwijderen, maar de bandenspanningsmeter alleen op het ventiel aan te sluiten. Deze ventiel verlenger (extra slang) is los te bestellen. De reservewielhouders (geschikt voor het originele Fiat Ducato en AL-KO chassis) hebben wij voor de volgende voertuigen: Fiat Ducato X250 (hierbij moet u kiezen voor of achter de achteras, dit is afhankelijk van de attributen die onder uw camper gemonteerd zitten zoals: watertank, instapje etc. Fiat Ducato 244 Fiat Ducato 230
 
Reservewielhouder Camper