Sawiko Hulpluchtvering Campers

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AIR TOP HULPLUCHTVERING .

Met een AL-KO hulpluchtveringssysteem kan de camper bij stilstand met de hand links/rechts horizontaal worden gezet.
Daarnaast zorgt dit onderhoudsvrije tweekringssysteem voor een verbetering van de stabiliteit door het tegengaan van slingerbewegingen.

Systeem

Hulpluchtvering voor montage op standaardchassis met speciaal daarop afgestemde luchtbalg en dubbele manometer met ventielen voor aanpassen druk in luchtbalgen.Externe luchtvoorziening.

Basisvoertuigen

Inbouw af fabriek en inbouw achteraf op standaard chassis (ladderframe, speciaal chassis, platformchassis, bestelwagen) is mogelijk voor de volgende basisvoertuigen: Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper.

Niveauregeling

Handmatig. Voor de instelling van de juiste rijhoogte moet worden gebruikgemaakt van een externe voorziening (bijvoorbeeld een draagbare 12V-compressor). De luchtbalgen voor de linker- en rechterzijde van het voertuig moeten daarbij afzonderlijk worden afgeregeld (tweekringssysteem).

Heffunctie

Het aanpassen van de bodemvrijheid of achterste hellingshoek vindt plaats met behulp van een externe compressor die op de dubbele manometer moet worden aangesloten. Deze functie mag uitsluitend worden gebruikt bij maximaal toegestane balgdruk en stilstaand voertuig. Alvorens te gaan rijden moet de druk weer op de voorschreven waarde worden gebracht.
Hefbereik achteras: ca. 50 mm.
Vanwege het bladveersysteem is het niet mogelijk de rijhoogte ten opzichte van het uitgangsniveau te verlagen! Luchtvoorziening Extern (bijv. draagbare 12V-compressor) Onderhoud Onderhoudsvrij luchtveringssysteem. Dekkend servicenetwerk. Goedkeuring Aanpassen voertuigpapieren CoC.

Fiat verklaring Inbouw