Sawiko Hulpvering Camper

Sawiko Hulpvering Camper
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stalen hulpveren (schroef- en bladveren)  

Het monteren van verzwaarde blad- c.q. schroefveren is een niet-regelbare oplossing voor het veerprobleem. Bij de bestaande blad- of schroefveer wordt een extra veer gemonteerd. Verzwaarde vering zorgt er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke (of hogere) rijhoogte komt, de veerweg neemt dus weer toe en de stabiliteit wordt verhoogd. Deze oplossing wordt veelal toegepast bij voertuigen die constant met een zware belading rijden.

Door legeringen met een hoog siliciumgehalte en uniforme verdeling van de koolstof moleculen wordt zowel een hoge sterkte als een hoge elasticiteit bereikt. Door de schroefveren voor op achter ontlast u uw huidige fabrieksvering en verlengt de levenduur. De Hulpveren zorgen voor een verbetering van de veerweg en voorkomen het voorover hangen of achterover hellen van uw camper bij zwaadere belastingen

Er wordt een onderscheid tussen (hulp) bladveren en schroefveren gemaakt soms (ten onrechte) genoemd spiraalveren. Blad- en schroefveren vertegenwoordigen nog altijd de belangrijkste veerelementen voor lichte vrachtwagens en campers.